ESIINTYJÄT 2011

2011 Elojuhlia juhlitaan 20.8. Taivaskalliolla klo 13-22.  Tarkempi ohjelma löytyy täältä

Aiyekooto Afrobeat
Nigerialainen Aiyekooto yhdistää musiikissaan valloittavaa afrobeatia vanhempaan ghanalaisperäiseen highlifeen ja funkyyn. Vuodesta 2005 lähtien Helsingissä asunut mies on kerännyt ympärilleen vaikuttavan, tunnetuista rytmimuusikoista koostuvan Afrobeat -bändin.

Pilge
Läpi musiikin historian nihilistisimmät musiikintuntijat ovat väittäneet että kaikki on jo keksitty ja soitettu. Pilge-yhtye todistaa jälleen väittämän vääräksi tuoden suomirokin viimein uudelle vuosituhannelle. Pilge yhdistelee progressiivista rockia, suomalaista mielenmaisemaa ja kansainvälistä rockhistoriaa.

Lyydia
Akustinen. Alternative. Indie. Vakuuttava Lyydia.

Kuningasidea
Urbaanisen orgaaninen Kuningasidea yhdistää reggaen, maailmanmusiikin ja rapin. Yli kymmenhenkinen orkesteri puhaltimineen ja lyömäsoittimineen on yksi tämän hetken kovimmista kotimaisista tulokkaista.

Bad Ass Brass Band
Orkesteri on erikoistunut visuaalisiin esiintymisiin ja performanceihin, joissa perustana on kuitenkin erinomainen musiikki:
balkanilaisuus, klezmer, punk, avantgarde, perinnesuomalaisuus, blues ja jazz.

Suvi Isotalo
Helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä tarjoilee soulsävytteistä, ajatonta popmusiikkia. Kaunista, haurasta, kunnianhimoista ja haastavaa.

Guaribas=mölyapinat
Trio Guaribas (”mo?lyapinat”) on brasilialaista musiikkia esitta?va? kokoonpano, jonka ohjelmisto on rakennettu kattamaan erilaisia brasilialaisen musiikin tyylisuuntia

Yona&Liikkuva pilvi
Toukokuussa toisen sooloalbuminsa julkaissut Yona sekoittelee musiikissaan folkia, jazzia, iskelmää, reggaeta,.. Elojuhlilla kuullaan duoversiona laulajattaren herkkiä tulkintoja.

Joose Keskitalo
Tyypillisiä piirteitä kitaran ja huuliharpun kanssa esiintyvälle Keskitalolle on omintakeinen lavakarisma, rujot, jopa inhorealistiset sanoitukset, savolainen melankolia ja kristillinen kasvatus.

Anna Kokkonen
Alternative, folk ja pop ovat määritteitä, joilla kuvaillaan laulaja-lauluntekijän musiikkia.

Phenomenal Creature
Taitava kolmikko tarjoilee rauhallisen kitaran, herkullisen yksinkertaisten sävelien ja kauniisti laulettujen surumielisten tekstien voimin luotua musiikkia.

Eetu Floor
Kokeilevaa folkia.