kuva: Toni Storhammer

Kulttuuriyhdistys 2011

Käpylän kulttuuriyhdistys ry. on perustettu 2008. Vuodesta 1991 lähtien kylä- ja elojuhlia on järjestänyt vapaamuotoisempi Käpylän Kyläjuhlatoimikunta.

Käpylän Kulttuuriyhdistys ry järjestää vuorovuosin Kyläjuhlia ja Elojuhlia. Näiden juhlien lisäksi yhdistyksen tarkoitus on ylläpitää vireää kulttuurielämää Käpylässä ja tukea käpyläläistä kulttuurituotantoa.

Hallitus

Vuosikokouksessa 1.3.2011 Käpylän Kulttuuriyhdistyksen hallitukseen valittiin Teemu Tanner, Saija Törmänen, Laura Hakanen,
Anna Emilia Koivusalo ja Jukka Huikari sekä varajäseniksi Erno Haukkala ja Vilma Vuorio. Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Eiju Saurila.

Yhdistyksen taloudenhoitajana toimii Pia Laulainen, toiminnantarkastajana Pekka Peltola ja varatoiminnantarkastajana Niilo Toivonen.
Liity jäseneksi ja tule mukaan toimintaan!

Jäseneksi voi tulla maksamalla jäsenmaksun 5 e/vuosi. Yhdistyksen tilinumero on 123930-613492 (tai tule vain tukijäseneksi). Laita viitteeksi 123 ja lähetä sähköpostilla yhteystietosi osoitteeseen kapylankult@gmail.com (oma nimesi, osoitteesi, syntymäaika ja sähköpostiosoitteesi).

Ota yhteyttä!

Käpylän Kulttuuriyhdistykseen saat yhteyden näiden sivujen kautta kommentoimalla, sähköpostitse kapylankult@gmail.com tai facebookissa.