kuva: Toni Storhammer

TULE TALKOOLAISEKSI KÄPYLÄN KYLÄJUHLILLE!

Käpylän Kyläjuhlia vietetään 19.-20.5. Akseli Toivosen kentän ympäristössä. Luvassa on kaksi päivää monipuolista musiikkia, lastenohjelmaa, messu, katutaidetta, kirkkokonsertti sekä perinteinen KäpyBasaari Pohjolankadulla.

Tarvitsemme iloiseen joukkoomme monenlaisia osaajia talkoohommiin. Löytyy pieniä ja nopeita tehtäviä tai koko viikonlopun kestävää rentoa uurastusta, aina lavojen rakennuksesta siivoukseen ja anniskelualueen myyntitehtävistä järjestysmieshommiin.

Tekijöitä kaivataan seuraaviin vuoroihin:

JÄRJESTYSMIESTEHTÄVÄT: Ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, hyvä talkoohenki ja nollatoleranssi riittävät.  Toki jos omistat järjestysmieskortin, niin aina parempi. Ikävaatimus 18 vuotta. Vuorot la 15-22 ja su 8-22 välisenä aikana.

ANNISKELUALUEEN MYYNTITEHTÄVÄT: Ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, hyvä talkoohenki ja nollatoleranssi riittävät. Ikävaatimus 18 vuotta. Vuorot la 15-22 ja su 12-22 välisenä aikana.

INFRAN RAKENNUS & PURKU: Alueen rakentamis- ja purkutehtäviä, vuorot la 9-15 ja su 22-24 välisenä aikana.

SIIVOUS:  Alueen siistinä pitämiseen toivotaan toki osallistuvan jokaisen juhlijan, poimijoita ja pusseja on halukkaille tarjolla, vuorot la 15-22 ja su 12-22

Ilmoittautumiset yhdistyksen meiliin kapylankult@gmail.com tai suoraan Anna Koivusalolle (annae.koivusalo@gmail.com/0503056897)