Yhdistys

Käpylän Kulttuuriyhdistys Ry on vuodesta 2008 lähtien toiminut kaikille avoin kaupunginosayhdistys, joka tukee ja toteuttaa kulttuuripöhinää Käpylässä. Yhdistys järjestää vuorovuosina Käpylän Kyläjuhlia ja Elojuhlia sekä niiden lisäksi muita tapahtumia mm. Meurmanin puistossa. Arvostus, suvaitsevaisuus, yhdenvertaisuus ja välittäminen ovat Käpylälle ominaisia arvoja, joita myös kulttuuriyhdistys vaalii omassa toiminnassaan.

Hallitus 2018

3. helmikuuta 2018 pidetyssä vuosikokouksessa Käpylän Kulttuuriyhdistys Ry:n hallitukseen valittiin:

Pia Laulainen

Jäsenet
Henri Waaramaa (varapj), Lea Linneo ja Laura Solaste

Varajäsenet
Laura Lee Kamppila ja Vilma Anniina.

Lähde mukaan

Käpylän Kulttuuriyhdistys on kaikille avoin uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yhdistys. Toimintaamme voi tulla mukaan omalla tyylillään omien voimien, taitojen ja kiinnostustensa mukaan. Tervetuloa mukaan rentoon, värikkäiseen ja iloiseen porukkaamme!

Jäseneksi voit liittyä Ota yhteyttä / liity jäseneksi -sivun kautta.