Yhdistys

Käpylän Kulttuuriyhdistys Ry on vuodesta 2008 lähtien toiminut kaikille avoin kaupunginosayhdistys, joka tukee ja toteuttaa kulttuuripöhinää Käpylässä. Yhdistys on järjestänyt perinteisesti vuorovuosina Käpylän Kyläjuhlia ja Elojuhlia, mutta myös muita tapahtumia mm. Meurmanin puistossa. Arvostus, suvaitsevaisuus, yhdenvertaisuus ja välittäminen ovat Käpylälle ominaisia arvoja, joita myös kulttuuriyhdistys vaalii omassa toiminnassaan.

Hallitus 2019

5. helmikuuta 2019 pidetyssä vuosikokouksessa Käpylän Kulttuuriyhdistys Ry:n hallitukseen valittiin:

Liisa Sipponen

Jäsenet
Ari-Matti Helkapalo, Lea Linneo, Jasmin Nuora ja Pia Laulainen.

Varajäsen
Sari Katainen

Lähde mukaan

Käpylän Kulttuuriyhdistys on kaikille avoin uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yhdistys. Toimintaamme voi tulla mukaan omalla tyylillään omien voimien, taitojen ja kiinnostusten mukaan. Tervetuloa mukaan rentoon, värikkääseen ja iloiseen porukkaamme!

Jäseneksi voit liittyä Ota yhteyttä / liity jäseneksi -sivun kautta.